Posta Imre Honlapja

Mindezt úgy, hogy közben gyermekek sétálnak-játszanak a háttérben…A Posta Imréhez köthető PÍ-kör facebook oldalán olvasható, hogy:"FIGYELEM! Imre feleségétől, Verától jött az üzenet! "Szia! Ma 1/2 10 után Imrét lerohanta a TEK. Kiszedték az autóból, leteperték, majd a készenléti rendőrség bilincsbe verve hazahozta és házkutatást tartottak. Kb. 20 perce mentek el. A vád: emberölés előkészületének bűntette. Ez a legutóbbi kulcsi találkozó következménye. Úgy néz ki, hogy Áront és Emőt is elvitték. Egyelőre max.

  1. Kuruc.info - Posta Imre szarkavaró lett
  2. Altalanos

Kuruc.info - Posta Imre szarkavaró lett

posta imre honlapja altalanos

POSTA IMRE CÉLKERESZTBEN Posta Imrét valakik (na kik? ) napról-napra veszélyesebbnek tartják. Elsikálnák valamiféle gyors megoldással, ha tehetnék, de már Imrének akkora a tábora, hogy ez óriási botránnyal járna. És azonnal a nemzet mártírja is lenne, erről igen sokan gondoskodnának. A mai politikai helyzetben viszont úgy kell a hatalomnak egy ellenzéki politikai mártír, mint a púp az egyszeri embernek. A nemzeti oldalnak viszont égető szüksége lenne egy valódi mártírra, vagy mártírokra, akiknek a nevét, neveit zászlóinkra hímeztetnénk, vérüket szent vérnek tekinthetnénk. Ezért nem járható ez az út a hatalom számára, és ezért fog Posta Imre minket még sok, nagyszerű elemzésével gondolkodásra késztetni. Viszont valamit mégis csak ki kell találni azoknak, akik Imrét vakvágányra akarják irányítani, a lejáratás és az irrealitás ingoványába terelés eszközeivel. Mert ha ez bejön, majdnem hatásosabb és eredményesebb művelet, mint a sima likvidálás. Ennek a műveletnek a kulcsfigurája Szabó Albert, a Világnemzeti Népuralmista Párt egykori, numeró 1-es vezetője.

posta imre honlapja

Nem véletlenül szedték ám ki Budaházyt a Jobbikkal megkötött paktum után két nappal. Gyurival beszéltem a lefogása előtt erről és nagyon fanyalogva beszélt a szerződésről. Vona kilépett tanácsadója is mindvégig bízott Gáborban de megsejdítette, hogy ennek már nincs sok jelentősége. "Vona elveszett", s bár még sokan szimbolikus figuraként tisztelik, már régen nem dönt semmiben, csak abban, hová és milyen célból menjen el. Én mindenhol Szabó Gábor nevét és Novák Elődöt hallom, de nem pozitív konstellációban. Amikor Szeptember elején Morvai bekéretőzött Orbánhoz egy 4 órás tárgyalásra, bennem már sok minden összeállt ezzel kapcsolatosan. Most nem írok le több részletet, de van. " "Idő közben sikerült meggyőződnöm arról is, hogy a kritikus hangokat, hogyan hallgattatják el" – írja Posta, ezzel szemben tucatnyi rendezvényét hirdette a Jobbik honlapja (ráadásul pártrendezvényként! ) az elmúlt hónapokban, miközben ő – bár nem párttag – a Jobbik "megreformálásának" szükségességét hirdette, fittyet hányva arra, hogy a legfiatalabb, legdinamikusabb pártról van szó, aminek csak az irányát, radikalizmusát és hitelességét kell megőrizni, melyek felett a is őrködik.

Altalanos

  • Szeged szabályozási terv
  • Posta Imre – PI Klub – Trianon-film
  • Posta Imre is a napokban elfogott szélsőségesek között van
  • Rump steak, közepes, siker garanciával PaulBoküh főszakácsától
  • Szent dömötör napja es
  • Intel pentium g620 teszt build
  • A DK megakadályozná a postabezárásokat és a Vodafone felvásárlását
  • „Volt egy gyönyörű találkozásom földönkívüliekkel” – állította Demi Lovato

kötet (Versus Duo Kft., 2008) MAGYAR VÁGY - Ádáz versek, szólamok (Versus Duo Kft., ) Bírálata[] Munkásságát kritikus szemmel figyelemmel követők közül legtöbben azt róják fel neki, hogy gyakorlatilag bármilyen, hozzá eljutott, alapvetően hihetőnek tűnő információt kritika és utánajárás nélkül közzétesz (pl. izraeli tankok a TESCO-mélygarázsban, Vona Gábor Bar Mitzva meghívója), illetve, hogy írásai nem kellően koherensek, objektívek, hanem túlságosan hangulatkeltőek, nyugtalanságot, szorongást okoznak az olvasóban. A személyével kapcsolatos ügynökvádak ugyanakkor nemcsak bizonyítékot nélkülöznek, hanem határozott állításokat, kijelentéseket is (kinek dolgozik, mióta, miért, stb. ) Külső hivatkozások[] [Posta Imre honlapja] [Posta Imre a Facebookon]

Ez így együtt, megtámogatva a 21. századi hálózati lehetőségekkel (Youtube, Facebook – a platformok és a konteóhívők egymásra hatásáról korábban itt írtunk) robbanékony posztmodern elegyet alkot. Csábító röhögni az egészen, de a dusnoki botrány, az eredményes vakcinaellenes agitáció és a minapi őrizetbe vétel mutatja, hogy a jelenséget komolyan kell venni. Posta Youtube-csatornáját 7, 2 ezren követik, egy-egy videóján átlagosan 10 ezres, a népszerűbbeken 20-30 ezres nézettség látszik. Ezek egy része nyilván katasztrófaturista, de a kommentekből és más visszejelzésekből úgy tűnik, sokan komolyan veszik, amit látnak. A Facebook-szubkultúrában hatékonyan terjed az oltásellenes fake news.
Wednesday, 7 December 2022