David Jones Hátizsák

990 Ft értékben, és termékeit ingyen szállítjuk házhoz! Külföldre történő szállítási árainkról itt tájékozódhat! MERT több ezer darabos árukészletből rendelését akár másnapra megkaphatja! MERT minden termékünk eredetiségét szavatoljuk MERT ha bármely termékünk bizonyíthatóan olcsóbban található más magyar webáruházban, azt tőlünk is megkapja annyiért! Gyártó: DAVID JONES Cikkszám: 907704 Leírás Értékelések David Jones márkájú, extravagáns megjelenésű, fekete színű, közepes méretű laptoptartós hátizsák. Remek választás szabadidős tevékenységek, kirándulások holmijának szállítására, de a/4-es iratok füzetek, kisebb méretű laptop, és személyes holmik elhelyezésére is. Karakteressége fényesebb vízlepergetős, könnyű nylon anyagának, fekete műbőr részleteinek, ezüst feliratos nyomatának, valamint egyedi csomózott zipphúzóinak köszönhető.

David Jones hátizsák

Kedves Vevőink! Ne hagyja ki a csodálatos ajánlatainkat. Termékeinket weboldalunkon rendelheti, UTÁNVÉTELES FIZETÉSSEL (fizetés a szállítás kézhezvételekor). Politikánk a 100% -os vevői elégedettségen alapul, és ha nem elégedett termékeinkkel, akkor visszaküldheti a terméket. Szállítási díj: 1390, 00 Ft SzállításA megrendeléseket futárszolgálaton keresztül fogjuk kézbesíteni a weboldalon feltüntetett várható időpontban. Bármely megvásárolt terméket, amennyiben a visszaküldés feltételei teljesülnek, a küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldhetjüvábbi részletek a szállításról és a visszatérésről a Felhasználási feltételek részben találhatók. A szerződés felmondása és csere12. A Felhasználónak jogában áll a szerződéstől való elálláshoz anélkül hogy bármilyen okot adna, anélkül hogy kártalanítással vagy kötbérrel tartozna14 napon belül az áruk a Felhasználó által vagy hármadik személy által kézhezvételétől számítva. 13. Annak érdekében, hogy ezt a jogot e záradék értelmében gyakorolhassa, a Felhasználónak egyértelműen értesítenie kell a Kereskedőt a szerződéstől való elállása iránti döntéséről, az általa visszaküldendő áruk egyedi megadásával, a megrendelés és a teljesített kézbesítés minden részleteinek megadásával, beleértve, de nem kizárólagosan: a megrendelés tartalma és értéke, a megrendelést végző személy adatai, a kézbesítést elfogadó személy adatai és a kézbesítés időpontja.

Fekete női hátizsák az egyik vállán david jones | Outlet Expert

Elején 2 cipzáros zseb, oldalain 1-1 hálós... Hernan szürke női hátitáska. Kívül... Púder bőr női hátitáska. 1 cipzáras rekesszel rendelkezik. Belsejében 1 cipzáros zseb és 2 kis zseb található. Kívül... Figyelem! Utolsó darab készleten! Új Conci Neli fekete-fehér női hátitáska. Mágnespatentos lehajtó alatt 1, a tetején összehúzható rekesszel rendelkezik.... Hernan barna-kék női hátitáska. Belsejében 2 kis zseb és 1 cipzáros kis zseb található.... Adventurer bordó hátizsák. Belsejében 1 cipzáros zseb kapott helyet. Elején 1 cipzáros... Bordó bőr női hátitáska. 1 cipzáros rekesszel rendelkezik. Belsejében 1 kis zseb és 1 cipzáros kis zseb található.... Hernan Bag's Collection szürke női hátitáska. 1 cipzáros rekesszel rendelkezik. Belsejében 2 kis zseb és 1 cipzáros kis zseb... Fehér bőr női hátitáska. 1 cipzáras rekesszel rendelkezik. Kívül... Hernan fekete női hátitáska. Belsejében 2 kis zseb és 1 cipzáros kis zseb található. Kívül... Bordó bőr női hátitáska. Mágnespatentos lehajtó alatt 1 cipzáras rekesszel és 1 zsebbel rendelkezik.

David Jones Női hátizsák 6606-2 D.Green | MALL.HU

David Jones női műbőr hátizsák, cognac színben, kézben és háton hordható, lekerekített fazonú, egyterű belsőrésszel; belsejében egy kisebb méretű zipzáros zsebbel és egy kisméretű mobiltartó rekesszel; elején rejtett- és hátulján zipzáras résszel, állítható pántokkal, elején fém márkajelzéssel. Magasság: 32 cm, Szélesség: 24 cm, Mélység: 10 cm A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 1 munkanapon belül e-mailben értesítjük. Ezt az David Jones modellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.

David Jones női divat hátizsák, szürke | Hátizsákom / David Jones

14. A Kereskedő honlapján közzéteszi a szerződéstől való elállási jog gyakorlásának formáját. 15. A visszaküldési jog gyakorlásához a Kereskedő lehetőséget ad a Felhasználónak arra, hogy kitöltse és elektronikus úton elküldje a honlapon az általános elállási űrlapot vagy más egyértelmű alkalmazást. Ezekben az esetekben a Kereskedő azonnal elküldi a Felhasználónak megerősítést az elállás kézhezvételéről egy biztonságos adatközvetítőn keresztül. 16. A Felhasználó köteles az árut saját költségére visszaküldeni a készpénz nyugtával, illetve ha van, a számlával együtt, átadva azokat a Kereskedőnek, vagy az általa felhatalmazott személynek 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor a Felhasználó gyakorolta szerződéstől való elállási jogát. 17. Az árut vissza kell küldeni az eredeti csomagolásában, a felhasználás nyomától vagy a kereskedelmi megjelenésének torzulásától mentesen. 18. A Kereskedő jogosult a kifizetések visszatartására az áruk visszaérkezéséig, vagy az áruk visszaadásának igazolásáig, attól függően, hogy melyik esemény a korábbi.

David Jones fekete, ezüst feliratos laptoptartós, A/4-es hátizsák 14" 907704

Belépés Regisztráció VIP Klub Intro Ár: 10. 900 Ft (8. 583 Ft + ÁFA) Cikkszám: 6727-3A-BEIGE Elérhetőség: Raktáron Méret: 22x 30x 9 cm Pánt hosszúsága: kb 92 cm Leírás Strapabíró és divatos, állítható pántú női divathátizsák, mindennapi használatra. Belseje egylégterű, cipzárral záródik, amin belül további kisebb rekesz került kialakításra. A táska elején kettő cipzáras és hátulján szintén található egy cipzáras zseb, ami tökéletes a kisebb tárgyaink tárolására. INFORMÁCIÓ A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 1-2 cm) eltérés előfordulhat. Az Ön képernyő beállításaitól függően a termékek színe a valóságban némileg eltérhet a monitoron látottól. Ingyenes kiszállítás minden 25 000 Ft feletti rendelés esetén. Csere és visszaküldés 14 napon belül a csomag átvételétől. Gyors szállítás Magyarország területén 1-3 munkanapon belül a rendelés elkészítésétől. Hasonló termékek 10. 500 Ft 8. 900 Ft 11. 900 Ft 9. 500 Ft 12. 490 Ft 9. 900 Ft 12. 990 Ft 13. 990 Ft Raktáron

David Jones női hátizsák - Női hátizsák - Bőröndöt, koffert keresel? - itt megtalálod Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál. Kezdőlap Táska Női táska Női hátizsák David Jones női hátizsák 16. 980 Ft (13. 370 Ft + ÁFA) Leírás és Paraméterek Vélemények Paraméterek Bőröndöt, koffert keresel? - itt megtalálod Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Akik ezt a terméket megvették

  • David Jones kis női hátizsák 25 cm - Sárga - Pakkolj.hu
  • Kőporos vakolat felújítása – Hőszigetelő rendszer
  • Go játék gép ellen degeneres’ daytime talk
  • Orosz magyar és magyar orosz szlengszótár
  • Vásárlás: Spartan Bill (New) Korcsolya árak összehasonlítása, Bill New boltok
  • Budapest főváros főpolgármesteri hivatal
  • Óriási gondban a Föld vízkészlete - Infostart.hu
  • Briggs 4 - 5,5 Le Quantum motor hajtókar
  • David Jones női hátizsák 0003 | David Jones termékek - Női divattáskák - pénztárcák
  • David Jones Bézs Női hátizsák - DAVID JONES - Táska webáruház - Minőségi táskák mindenkinek
Monday, 28 November 2022