Tiltott Csiki Sör Nyereményjáték

2019. augusztus 09., péntek 18:10 Nem nyerte el a fogyasztóvédelem tetszését a Csíki Sör Manufaktúra magyar nyelvű nyereményakciója. Valaki feljelentette a Tiltott Csíki Sört gyártó Csíki Sör Manufaktúrát, mert csak magyar nyelven jelenik meg a címkéken a legújabb nyereményjátékuk leírása. A Hargita Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, mely más hatóságokhoz hasonlóan árgus szemekkel figyeli a manufaktúra tevékenységét, nem volt rest: azonnal ellenőrzést tartott Csíkszentsimonban. Aminek meg is lett az eredménye: egy tízezer lejes bírság. A Tiltott Csíki Sör Facebook-oldalán is elérhető jegyzőkönyv szerint azzal indokolták a büntetést, hogy csak "idegen nyelven" – történetesen magyarul, ami korántsem idegen nyelv a Székelyföldön – tüntették fel a nyereményakció leírását, és nem fordították le romá már az állam fütyült rá, a cukorrépa-termelők vehetik meg a marosludasi cukorgyáratAddig ölelgette az utcán leszólított férfit egy nő, míg eltűnt a pénztárcájaEz történik, ha a csíkhúzó szakik elhúzzák a csíkot "Ha nekem van egy eladó lovam, akkor miért nem hirdethetem meg magyarul, hogy van egy eladó lovam?

Tízezer lej büntetést ér a magyar nyelvű reklám a Székelyföldön – Főtér

A Csíki pont ezt a rést tölthetné be, bár ehhez az is szükséges lenne, hogy Magyarországon a boltokban kaphatóak legyenek a gyár termékei. Ehhez talán segítség lehet, ha tényleg megveszik a martfűi gyárat, mindenesetre az, hogy csak egyes helyeken lehet venni Csíkit, ráadásul sokszor túlárazva, nem segít az elterjedésében. Pedig nagyon jó sör, sokkal jobb, mint bármelyik nagyüzemi magyar sör, de jellégéből adódóan a kézműves sörökhöz nincs értelme hasonlítani. Hozzáteszem, a Csíki honlapján elérhető a házhoz szállítás szolgáltatása is, amit mindenkinek nagyon ajánlok, ugyanis így nem kell keresni, hol juthatunk ilyen sörhöz, ráadásul nagyon jó áron adják a termékeket. A Csíki Krém Sör például jelenleg csak 200 forint, de a bevezető ára után is 250 forintért juthatunk majd hozzá, ami a minőségéhez képest elképesztően jó ár. Ami még fontos tapasztalat, hogy annak ellenére, hogy 4, 5 százalékos, üt, hamar megérezni. Forisek: Az ember a márkaelnevezés alapján azt gondolná, hogy a proteinturmix és a sör keverékéről lehet szó – de ki kell ábrándítanunk mindenkit, a sör ilyen jellegű megalázásáról szerencsére szó sincs.

tiltott csiki sör nyereményjáték a 24

T. : Így igaz, épp ezért első lépésként mindenkitől elnézést kértünk és ezúttal is kérünk azoktól, akiknek kellemetlenséget okoztunk. Ám, mivel a születésnapi játékunkkal – a Csíki Sör Manufaktúra idén ünnepli ötéves születésnapját – mi élményt akartunk nyújtani, ezért itt és most hivatalosan bejelentjük: 2020. augusztusáig díjmentes gyárlátogatást hirdetünk (ami tartalmazza a korlátlan sörfogyasztás mellett az egyszeri étkezést is, a már ismert kemencében sült csülökkel) mindazoknak, akik nyertes, de fel nem használt kupakkal jelentkeznek. Ugyanakkor augusztusban a begyűlt kupakok között kisorsolunk három nyertest, akiknek életük végéig biztosítjuk a napi sörüket, további tíz nyertesnek pedig egy éven át adjuk a napi sörét. Tehát a legfontosabb tudnivaló: első lépésként egy megadott e-mail címre () írnia kell nekünk egy rövid bejelentkező levelet ez év október 31-éig névvel, telefonszámmal és a csoport létszámával és hogy mikor szeretne ellátogatni hozzánk a nyertes kupakjával vagy a tombolaszelvényével, amit nem tudott bedobni szombaton az urnába, mivel nem fért ahhoz közel.

születésnapja alkalmából a nemzeti lottótársaság és a Lounge Group által tavaly ősszel közösen megrendezett nagy

Az önkénteseink száma azonban érzékeltette, hogy tízezres számban gondolkodunk: a százhatvan saját alkalmazottunk mellett a helyi polgármesteri hivataltól elkezdve a csíkszentsimoni civilek is segítettek. Apropó embertömeg, kérem, tegyünk rendet a fejekben! Úgy tudjuk, hogy közel négyszázezer nyerő kupakot hoztak forgalomba, tehát akár az is megtörténhetett volna, hogy négyszázezer személy érkezik Szentsimonba egy-egy nyertes feliratú kupakkal a kezében. B. A. : Előzetes méréseink, illetve eddigi játékaink eredményei alapján a reklámkampányainkkal elért fogyasztóink három százaléka mozdul ki egy-egy eseményre. Ez tehát azt jelenti, hogy a lehetséges maximális 399 ezer nyertes közül legtöbb tizenkétezer személy látogat el szombaton a sörgyárunkba. Mi azonban megdupláztuk a számot a biztonság kedvéért, tehát arra voltunk felkészülve, hogy a három helyett hat százalék (huszonnégyezer személy) érkezik. Igen ám, de végül ez a szám tíz százalék lett, tehát körülbelül negyvenezer ember. És amit itt még meg kell említenünk, rendkívül sokan külön-külön autóval utaztak, tehát egy-egy járműben nem öt személy, hanem ketten ültek, így növelve a közúti dugó esélyét, ami be is következett.

A fotók a szerző felvételeiRepeta rovatunk összes cikke IDE kattintva érhető EREDAi KOCSMATÚRACsíki-medencekocsmaCsíki SörözőcsíkszeredaErdélySzékelyföldCsíkszentsimoni SörmanufaktúrarepetaétteremitalCsíkszentsimonHírlevél feliratkozásNem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat. Feliratkozom a hírlevélre

Tumultus szombat délután a sörgyár udvarán. (Fotó: Facebook) Nem csitul Erdélyben a vita a Csíki Sör tegnapi, botrányosra sikerült reklámakciója kapcsán. Mint tegnap megírtuk, a vállalkozás ingyenes eszem-iszomot hirdetett a csíkszentsimoni sörgyárban, de annyi nyerő kupakot (egyes hírek szerint négyszázezret! ) adtak ki, hogy a szerencsés nyertesek egyszerűen nem fértek be a gyár területére. Szemtanúk szerint még a csíksomylói búcsú vagy a pápalátogatás idején sem volt ennyi autó a térségben. Lapunk úgy tudja, Magyarországról is sokan hoppon maradtak – Mátészalkáról például egy 43 fős autóbusz indult, tele nyertes kupaktulajdonossal, de a járművet a rendőrök visszafordították a település előtt, így nem jutottak el a rendezvényre. A csalódottak egy része most pertársaságba tömörülne és jogi eljárást fontolgat, mert a sörgyár az akciójában garantált nyereményként hirdette a tízezer forint értékű eszem-iszomot. A trakta után a nyertes kupakot tombolára váltók között kisorsoltak egy hibrid Lexust, egy szintén hibrid Toyota Yarist és egy elektromos biciklit, este pedig az Edda együttes szórakoztatta a közönséget.

Az emberek fokozódó türelmetlensége is aggodalommal töltött el minket. Két órányi tumultus után azonban stabilizálódott a helyzet, és délután már viszonylag rövid várakozás után be lehetett jutni a sörgyár területére. Utólag mindenképp úgy látjuk, jó döntés volt jelezni, hogy aki nem indult el, már ne is tegye meg, hiszen így elejét vettük egy esetleges tömegnyomornak és -hisztériának. A résztvevők testi épsége mindennél fontosabb volt. Amúgy nem lett volna jobb egy másik, tágasabb helyszínt választani? T. M: Valóban kimehettünk volna egy mezőre vagy egy focipályára, az azonban már nem lett volna ennyire hiteles. Nekünk ugyanis fontos volt meghívni a fogyasztóinkat, a barátainkat a "otthonunkba", hogy megmutathassuk, hol és hogyan, illetve milyen alapanyagokból készítjük söreinket. Hogy élték meg a sörgyári alkalmazottak és az önökkel partneri kapcsolatban álló személyek a hétvégi eseményeket? B. A: Azon túl, hogy kaptunk hideget-meleget, az ügynökeinket is szidalmazták. Talán a legdurvább, amit eddig hallottunk, hogy dögöljön meg az egész csíki sörös csapat.

Utóbbiakból nyilván kevesen vannak, ám természetesen rájuk is gondoltunk. Egyébként jó helyre "gurulnak" a nagynyeremények? T. M: Még nem tudok sokat arról a családról, aki megnyerte az első díjat, ám a Jóisten gondviselése ezúttal is megmutatta magát: olyan családhoz került a hibrid autó, akiknek korábban leégett a házuk, súlyos autóbalesetet is szenvedtek, a sors tehát megviselte őket. A győztes hölgynek amúgy egyetlen szelvénye volt. A második díj egy helybéli hölgyhöz került; annak azért örülünk, mert ahány alkalommal látjuk majd a faluban a kisebb nyereményautót, annyiszor emlékezni fogunk erre a nagy nyereményakciónkra, amiben tényleg százhatvan sörgyári alkalmazott több hónapos munkája van.

  • Hp bartók béla út 43 47.com
  • Szerencsejáték zrt cím
  • Hír-Adó
  • Csiki sör nyereményjáték 2022 - a játék augusztus 11-ig tart! – Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen
  • Foci - - a játék elkezdődött...
tiltott csiki söröző étlap
  1. Magyar angol hálózati átalakító hdmire
  2. Kühne váltvaforgató eke eladó
  3. Kaposvár zöldfa utca 43
  4. Kulcs soft bér
  5. Üzemanyag visszacsapó szelep
  6. 2 napos utazások
  7. Keresztúri jégpálya nyitvatartás budapest
  8. Eladó ház felsőgöd dunapart
  9. Heim pál ortopédia rendelési idő
  10. Mexikói sorozatok magyarul
  11. Az én vendégszobám szoftver en
  12. 1 8 csavar 13
  13. Jászberényi út 45
  14. Indián nép voltairenet
  15. Életbiztosítás adózása 2019
Monday, 28 November 2022