Dobos Bútor Kecskemét - Dobos Lakberendezés Kft. - Bútoráruház - Kecskemét ▷ Korhánközi Út 10., Kecskemét, Bács-Kiskun, 6000 - Céginformáció | Firmania

thumb_upIntézzen el mindent gyorsan és egyszerűen Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében. shopping_basketSzínes választék Különféle stílusú és kivitelű bútorok széles választéka közül válogathat. credit_cardA fizetési módot Ön választhatja ki Több fizetési módot kínálunk. Válassza ki azt a fizetési módot, amely leginkább megfelel Önnek.

DOBOS-BÚTOR Kft. céginfo, cégkivonat - OPTEN

Alapadatok Teljes név DOBOS-BÚTOR Korlátolt Felelősségű Társaság Cégjegyzékszám 03-09-124986 Adószám 24072906-2-03 Alapítás éve 2012 Főtevékenység 4759'08 - Bútor, világítási eszköz, egyéb háztartási cikk kiskereskedelme Vezetők 2 fő Pénzügyi adatok Árbevétel Árbevétel EUR Jegyzett tőke Jegyzett tőke EUR Alkalmazottak száma Cím Ország Magyarország Irányítószám 6000 Település Kecskemét Utca Korhánközi út 10. Trendek Besorolás: Nőtt Árbevétel: Nőtt Üzemi tevékenység eredménye: Nőtt Jegyzett tőke: Változatlan Kérjen le cégadatokat! Adjon meg egy ismert adatot a kérdéses vállalkozásról. Ismerje meg a Credit Online Céginformációs rendszerét. Próbálja ki ingyenesen most! Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket! A részletesebb céginformációkat egyszeri díjért is megvásárolhatja! Céginformáció Basic 1900 Ft + 27% ÁFA A céginformáció tartalmazza a cég hatályos alapadatait, beszámolókból képzett 16 soros pénzügyi adatait, valamint főbb pénzügyi mutatóit.

Nyitvatartás: Hétfő: 09:00 - 18:00 Kedd: Szerda: Csütörtök Péntek: Szombat: 09:00 - 13:00 Vasárnap: - Termékek: Kárpitos bútorok Szekrénysorok Gardróbók Konyhabútorok Étkezők Asztalok Székek Forgószékek Fenyőbútorok Kisbútorok

Dobos Bútor – Bio-Textima

shopping_basketSzéleskörű kínálat Választhat bútorok széles kínálatából különböző stílusban, anyagokból és színkivitelben. credit_cardVálasztható fizetési mód Több fizetési mód áll a rendelkezésére. Banki átutalás, készpénz vagy részletfizetés. thumb_upIntézzen el mindent online, otthona kényelmében Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van

dobos butor kecskemet

Dobos-Bútor Kft. - 2GO! Hungary

shopping_basketSzínes választék Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba. account_balance_walletFizetés módja igény szerint Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben. Egyszerű ügyintézés Egyszerűen vásárolhat bútort interneten keresztül.

DOBOS-BÚTOR Korlátolt Felelősségű Társaság A Céginformáció adatbázisa szerint a(z) DOBOS-BÚTOR Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarországon bejegyzett korlátolt felelősségű társaság (Kft. ) Adószám 24072906203 Cégjegyzékszám 03 09 124986 Teljes név Rövidített név DOBOS-BÚTOR Kft. Ország Magyarország Település Kecskemét Cím 6000 Kecskemét, Korhánközi út 10. Web cím Fő tevékenység 4759. Bútor, világítási eszköz, egyéb háztartási cikk kiskereskedelme Alapítás dátuma 2012. 07. 12 Jegyzett tőke 3 000 000 HUF Utolsó pénzügyi beszámoló dátuma 2021. 12. 31 Nettó árbevétel 687 091 010 Nettó árbevétel EUR-ban 1 862 035 Utolsó létszám adat dátuma 2022. 10.

Dobos Lakberendezés Kft. - Bútoráruház - Kecskemét ▷ Korhánközi Út 10., Kecskemét, Bács-Kiskun, 6000 - céginformáció | Firmania

A pénzügyi adatok és a mutatók öt évre visszamenőleg szerepelnek a riportban. Az információ gyors és jól áttekinthető képet ad egy vállalkozásról. Céginformáció Premium 4500 Ft + 27% ÁFA Tartalmazza a cég cégjegyzékben vezetett hatályos adatait, beszámolókból képzett 16 soros pénzügyi adatait, a beszámolók részletes adatait valamint pozitív és negatív eljárások információit. A Prémium információ gyors és jól áttekinthető képet ad egy vállalkozásról. Céginformáció Full 4900 Ft + 27% ÁFA Az információ tartalmazza a cégtörténet adatait, pénzügyi adatait, részletes beszámolóit, pozitív és negatív eljárások adatait, valamint a cég kockázati besorolását és ágazati összehasonlító elemzését. Alkalmazása különösen ajánlott üzleti tárgyalások előtt, hogy minél szélesebb információk keretében hozhassuk meg döntésünket és csökkenthessük üzleti kockázatunkat. Beszámolók 1490 Ft + 27% ÁFA A cég Igazságügyi Minisztériumhoz benyújtott pénzügyi beszámolóinak (mérleg, eredménykimutatás) adatai 5 évre visszamenőleg.

Legnagyobb bútor kínálat online Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba. Fizetés módja igény szerint Több fizetési lehetőség közül választhat. Mindent úgy alakítunk, hogy megfeleljünk az igényeinek. Egyszerűen online A vásárlás még soha nem volt egyszerűbb. Vásároljon bútort online kedvező áron.

DOBOS-BÚTOR Kft. rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése

  • Dobos Bútor – Bio-Textima
  • Kd csapat discord
  • Dobos-Bútor Kft. - 2GO! Hungary

Dobos butor kecskemét sarokgarnitura

kolĂłnia szoba bĂştor eladĂł egyben. KolĂłnia szekrĂŠnysĂłr. 1 kinyithatĂłs ĂĄgy. 1 fuff, aegy dohĂĄnyzĂłasztal, 2 fotel, 2 szĂŠk, eladĂł Tovább >>> Megosztás másokkal Ha tetszik ez a lap oszd meg másokkal is facebookon. Hivatkozás erre az oldalra Ha jónak találod oldalunkat illeszd be a következő kódot a weboldalad forráskódjába:

Cégkivonat minta Cégtörténet (cégmásolat) A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos és törölt adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó 5 év pénzügyi beszámolóinak 16 legfontosabb sorával. Cégtörténet (cégmásolat) minta Cégelemzés A Cégelemzés könnyen áttekinthető formában mutatja be az adott cégre vonatkozó legfontosabb pozitív és negatív információkat. Az Opten Kft. saját, állandóan frissülő cégadatbázisát és a cégek hivatalosan hozzáférhető legutolsó mérlegadatait forrásként alkalmazva tudományos összefüggések és algoritmusok alapján teljes elemzést készít a vizsgált cégről. Cégelemzés minta Pénzügyi beszámoló A termék egy csomagban tartalmazza a cég Igazságügyi Minisztériumhoz benyújtott éves pénzügyi beszámolóját (mérleg- és eredménykimutatás, kiegészítő melléklet, eredményfelhasználási határozat, könyvvizsgálói jelentés).

  1. 120 as levegő bevezető cső kandallóhoz
  2. Facebook com magyar
  3. Epekő magától távozik
  4. Körösfői kriesch aladár
  5. Győr helyi menetrend gyõr
  6. Miért csal meg a párom
  7. Galition ekstra használati útmutató
  8. Tutanhamon kiállítás london radio
  9. Ers belhangok okai state
  10. Lifestars ördgönyelv kapszula
  11. Báli ruha 2010 qui me suit
  12. Ii rákóczi ferenc gimnázium budapest
  13. Skoda fabia izzókészlet tartalma
  14. Olcsó búvóhelyek budapesten
  15. Csenge titanilla rendelés pécs
  16. Romet crs50 eladó
Monday, 28 November 2022