Napfény Hotel Zalakaros

Mozgássérült Vendégek számára külön földszinti, könnyen megközelíthető szoba került kialakításra. A szálloda 3. emeletén található, megújult, 120 fős, légkondicionált Panoráma Étterme kínál étkezési lehetőséget. Napi szobaár: 11. 500 Ft/fő/éjtől Szobaár tartalma: szállás superior szobában reggelivel - büféreggeli VAGY félpanzióval - büféreggeli és vacsora bővített étlapról (közel 40 féle ételből választhatnak Vendégeink) a Dining Guide Étteemkalauz által ajánlot Panorama Terrasse Étteremben AURA Wellness Komplex részleg korlátlan használata: ellenáramoltatóval felszerelt termálvizes úszómedence, nyakzuhany élményelemekkel felszerelt termálvizes körmedence termálvizes jacuzzi gyermekpancsoló gyermekjátszó- és pihenőszoba finn- és infraszauna sószoba használat wifi és fitneszterem használat

  1. Hotel napfény zalakaros
  2. Istanbul
  3. Hotel
  4. Hotel Napfény Zalakaros - ViaGO
  5. Beograd
  6. Barcelona

Hotel napfény zalakaros

Amíg a felnőttek a szaunában, vagy masszázson pihennek, illetve a meleg vízben lazítják izmaikat, netán a napozó teraszon süttetik magukat, a gyermekek sem unatkoznak! Gyermekpancsoló, játszószoba, sőt bababarát, pelenkázóval ellátott gyermekpihenő is várja őket.

Istanbul

  • Napfény hotel zalakaros istanbul
  • Hotel Napfény Zalakaros & AURA WELLNESS KOMPLEX***
  • Napfény hotel zalakaros athens
  • Napfény hotel zalakaros rome

Hotel

Hotel Napfény Zalakaros - ViaGO

Rövid leírás A Zalakaros fás részén található Napfény Hotel szobái konyhasarokkal és erkéllyel kiegészítve várják vendégeiket. A termálfürdő 150 méterre található. A hotel wellness-létesítményei között különféle kezelések és masszázsok, infra szauna, edzőterem és szépségszalonok várják a vendégeket. A Napfény összes elegáns, mégis otthonos dekorációval kényeztető szobája parkettával és kábel TV-vel szolgálja a kényelmet. Mindegyikhez tartozik konyhasarok hűtőszekrénnyel és mikrohullámú sütővel. Az ingyenes Wi-Fi az egész épületben rendelkezésre áll, a recepción pedig egy internetsarok garantálja a kényelmet. A Napfény Hotel könyvtárral és mosógéppel is kedveskedik a vendégeknek, melyek ingyenesen használhatók. Az étterem változatos svédasztalt és egyéb fogásokat kínál, köztük gyermekmenüt is. Etetőszék, kiságy és fürdetőkád is rendelkezésre áll. A legközelebbi szupermarket 300 méterre található. A szállodától 2 km-re elterülő kilátóból a vendégek megcsodálhatják a környező tájat.

Beograd

Barcelona

Üzleti kapcsolat létesítése ajánlott.

Monday, 28 November 2022