Menta Patika Szekszárd — ᐅ Nyitva Tartások Menta Patika | Kandó Kálmán Utca 10, 7100 Szekszárd

Ezért fontosnak tartja a gyógyszerellátás edukációs részét többek közt a biztonságos gyógyszerfelhasználásról. Több mint a fele a betegeknek nem úgy szedi a gyógyszereit, ahogy az elő van írva, ennek kétféle következménye van az egyik egy egészségügyi, hogy az állapota tovább romolhat. Az alapbetegségére rárakodhatnak egyéb megbetegedések, vagyis a betegség szövődményei hamarabb jelennek meg, pl. diabétesz esetében szív és érrendszeri megbetegedés, hipertónia. A másik következménye gazdasági, hiszen rengeteg kidobott pénzt költ el arra, amit nem vesz be, valamint az ilyen beteg ellátása többe is fog kerülni. Fontos szem előtt tartani a gyógyszerek milyen hatással vannak egymásra, hiszen előfordulhat, hogy a háziorvos felír egy fajta gyógyszert és a reumatológus egy másik fajtát, és ezek interaktálnak egymással, aminek következtében kiolthatják egymást, esetleg valamely toxikus hatás léphet fel. Ezért hirdették meg a farmakoterápiás programjukat, aminek a célja, hogy ezeket az eseteket megelőzzék.

  1. Állás
  2. Szeged

Állás

Abban az esetben ha nem ismerős a környéken, útvonaltervező is segíti a gyógyszertár megtalálásában. Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A böngészés folytatásával Ön hozzájárul ehhez. Megértettem Adatvédelmi tájékoztató

Figyelem! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Dr. Vágány Attila (gyógyszerész, Menta Patika vezetője, 2021 Kedvenc Patikám 1. helyezett) nagyon örül, hogy idén első helyezést értek el. Tavaly második helyezést értek el a pályázaton és annak is nagyon örültek. Patikájuk inkább családias környezetű, Szekszárd egy hegyoldali lakótelepi részén helyezkedik el. Körülbelül 3-4 éve vette át a gyógyszertár vezetését, de kolleganői már előtte is ott dolgoztak, és szerinte a siker nagy részben nekik köszönhető, hiszen a pacientúra már régebbről ismeri őket, és elégedettek a munkájukkal. A vásárlóközönségük vegyes korosztály, hiszen 2 háziorvos, és 2 gyermekorvos is dolgozik a mellettük lévő rendelőben. Ők maguk tájékoztatták szóban is a betegeket a Kedvenc Patikám keretén belüli véleménynyilvánítás lehetőségéről, és az információs plakátot is kihelyezték, ezúton is köszöni, hogy éltek a lehetőséggel és szavaztak rájuk. Fotó: MTI/Mészáros János Dr. Samu Antal (A Gyógyszerészi Gondozás Szakmai Bizottságának alapító elnöke) szerint a beteg tud legtöbbet tenni önmagáért, hiszen magának méri a vérnyomását, vércukrát, ő tudja beszedni vagy nem beszedni a gyógyszerét, ha nincs meg ez az együttműködő készség, akkor sajnos komoly problémák adódhatnak.

menta patika szekszárd group

Menta Patika Város: 7100. Szekszárd Utca: Kandó Kálmán utca 10. 8396 Telefon: 06 74 412-083 Fax: 06 74 511-139 Mobil: GPS: 46. 352 - 18. 6941 Weblap: E-mail: Tevékenységi körök: * Egészség gyógyszertárak tanácsadás Bemutatkozás: Gyógyszertár Nyitvatartás:H-Cs: 8:00-12:00 14:00-18:00 P: 8:00-12:00 14:00-17:00 Fényképek: honnan: hová:

Kvíz A júliusi kvízjátékunk nyertesei: Dávid József, Debrecen – Menta Gyógyszertár, Debrecen Hütter Viktória, Budapest – Klinikák Gyógyszertár, Budapest Szentpéteri Györgyné, Nagykőrös – Arany Patika, Nagykőrös Versegi Károly, Jászjákóhalma – Mentha Patika, Jászjákóhalma Nyereményük: egy-egy 2 fő részére szóló wellnesshétvége a móri Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark felajánlásával. Puszta Eszter, Balassagyarmat – Szent Borbála Gyógyszertár, Balassagyarmat Urszuly József, Budapest – Szent Borbála Gyógyszertár, Budapest Nyereményük: egy-egy komplex szűrővizsgálat a Vitahelp Egészségközpont felajánlásával. Bokros Mónika, Esztergom – Szent Imre Gyógyszertár, Esztergom Gombos István, Budapest – Szent István Gyógyszertár, Budapest Hochvárt Gábor, Sárospatak – Sanitas Gyógyszertár, Sárospatak Huszár Zoltán, Ludányhalászi – Szent Borbála Gyógyszertár, Balassagyarmat Siklósi Mónika, Szekszárd – Hársfa Gyógyszertár, Szekszárd Nyereményük: egy-egy Patikárium ajándékcsomag a Parma Produkt Kft. felajánlásával.

Szeged

Similar services: Remedia Patika Béri Balogh Ádám u. 68, Szekszárd, Tolna. HungaryPost Code: 7100 Tel: (74) 511 814 Website: Category: PharmaciesAurélia Gyógyszertár Csatári u. 3, Szekszárd, Tolna. HungaryPost Code: 7100 Tel: (74) 412 657 Category: PharmaciesAlma Gyógyszertár Arany János u. 31, Szekszárd, Tolna. HungaryPost Code: 7100 Tel: (74) 510 727 Website: Category: PharmaciesSzent László Gyógyszertár Tartsay V. u. 40, Szekszárd, Tolna. HungaryPost Code: 7100 Tel: (74) 313 476 Category: PharmaciesHunyadi Gyógyszertár Hunyadi u. 6, Szekszárd, Tolna. HungaryPost Code: 7100 Tel: (74) 411 453 Category: PharmaciesÚjvárosi Gyógyszertár Kossuth Lajos u. 66, Szekszárd, Tolna. HungaryPost Code: 7100 Tel: (74) 415 106 Category: PharmaciesAesculap Gyógyszertár Széchenyi u. 64, Szekszárd, Tolna. HungaryPost Code: 7100 Tel: (74) 411 734 Category: PharmaciesMenta Patika Kandó K. 10, Szekszárd, Tolna. HungaryPost Code: 7100 Tel: (74) 412 083 Category: PharmaciesNOVA Gyógyszertár Szekszárd Balassa Gyógyszertár Béri Balogh Ádám u.

semmi fügefalevél szezonális gyümölcsök 5 A meddő párok hány százalékánál van a férfiban a hiba? 30% 5% 8% Korábbi kvízeink További nyereményjátékaink Megfejtő Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő! Facebook játék Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

menta patika szekszárd menü
  • Menta patika szekszárd de
  • Menta patika szekszárd nyitvatartás
  • Budapest barcs távolság
  • Menta patika szekszárd la
  • Olcso bejarati ajtok
  • Kiderült, ki az Év gyógyszerésze és melyik a „Kedvenc Patikám” - Napidoktor
  • Menta patika szekszárd időjárás
  • Menta patika szekszárd szállás
  • Menta patika szekszárd helyijárat
  • Menta patika szekszárd menü
  • Menta patika szekszárd group

Figyelem! Az Egészsé weboldalon található információk nem helyettesítik kompetens egészségügyi szakember véleményét. Termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban a kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Ringier Hungary Network Blikk Blikk Rúzs Kiskegyed Glamour Recepttár Profession tvr-hét Adaptive Media Sportal © Ringier Hungary Kft. 2000 - 2022

Idén, immár tizenegyedik alkalommal kerülnek megrendezésre a nagysikerű Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám pályázatok. Az Év Gyógyszerésze díjat a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, és a Roche Magyarország Kft. hozták létre, és ehhez csatlakozott a Magyar Gyógyszerészi Kamara és a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság, így állt össze a szakmai zsűri, amely minden évben elbírálja a szakmai pályázatokat. A pályázatok elbírálása, mint eddig mindig anonim módon történik, melyet a szervező Nero Solution kft. biztosít. A győztes pályamunkát beadó gyógyszerész és a legtöbb szavazatott kapott győztes patika, egy kortárs műalkotást is magáénak tudhat, mely méltóképpen jelzi az elért eredményt a patikalátogatók számára. Dr. Mikola Bálint (A Magángyógyszerészek Országos Szövetségének alapító elnöke) ismertette az 2021-es Év Gyógyszerésze I. helyezett pályamunkáinak témáit, elmondta, hogy nagyon meglepődtek, hogy Kovácsné dr. Nagy Andrea két pályaművet is beadott, és mindkettő nagyon magas színvonalú volt.

Monday, 28 November 2022