Étterem Pozsonyi Út – ᐅ Nyitva Tartások Kiskakukk Étterem | Pozsonyi Út 12., 1137 Budapest

Ellenben az aioli szinte tökéletes, bár több lenne belőle, mindjárt megoldódna minden panaszom. Sáfrányos tokhaltagine: marokkói haltagine magyar tokhalfiléből, sáfrányos-citromos szószban, olívabogyóval, zöldfűszerekkel és cukkinivel, mazsolás, mandulás tiszaörsi tarhonyával. Azt nem merném állítani, hogy csak egyféle sáfrányos haltagine létezik e világon, de azt már inkább, hogy bármennyi változata is legyen, azért néhány alapvetően azonos jellemzője mindegyik változatnak van. Az egyik, hogy a halat sáfrányos, olívaolajos, citromos, paprikás, gyömbéres, korianderes, petrezselymes pácban fürdetik elég hosszan. Ez már önmagában félig elkészíti a halszeleteket. A másik ilyen nagyjából kötelezőnek mondható elem a ras el hanout néven ismert fűszerkeverék: szerecsendió, fekete bors, szerecsendió virága, fahéj, kardamom, gyömbér, kurkuma, római kömény, szegfűbors, koriandermag, paprika, görögszéna, Cayenne-bors használata. Hogy aztán teszünk-e bele marokkói citromot meg olívabogyót, az már szabadon eldönthető, bár ezek nélkül nem teljes értékű a kreáció, szóval érdemes követni a hagyományt.

  1. Pozsonyi út étterem
  2. Index - Kultúr - Gyöngyszem a Pozsonyi úton
  3. Pozsonyi Piknik
  4. Frida: kedves kiszolgálás, és tuti pizzák Budapesten | Street Kitchen
  5. Éetterem pozsonyi út
  6. Casa Mia Trattoria, Budapest, Pozsonyi út 37, Phone +36 30 221 1300

Pozsonyi út étterem

A tálakon olasz szalámik és különböző sajtok sorakoznak, melléjük gigantikus olívabogyó, kapribogyó és fűszeres aszalt paradicsom jár. Az adagok több mint tisztességesek, ketten is bőven jóllaktok velük. Fotó: Petrás Gabriella Krémes brownie Desszertnek én egy brownie-t ettem, ami pont annyira volt csokis és folyós, amennyire kell. Krémes és kellemesen csokis sütit tettek elém, kicsinosítva, Fridásan. Ha szereted a csokoládét, muszáj kipróbálnod! A kiszolgálás messze meghaladja azt, amit jónak nevezünk: én csillagos ötösre értékelem. Jártam már itt többször, mondjuk úgy, hogy inkognitóban, és több felszolgálóval is találkoztam. Kivétel nélkül mindenki kedves volt, és úgy éreztem, a Fridában nem azért mosolyognak, mert benne van a munkaköri leírásukban, hanem mert élvezik azt, amit csinálnak. Ami a jövőt illeti, a tervek között szerepelnek még borvacsorák, augusztustól egy különálló fagyizó a Radnóti utcában, az étteremben pedig ősztől fogyatékkal élő művészek fognak fellépni, ami számomra kifejezetten szimpatikus.

Index - Kultúr - Gyöngyszem a Pozsonyi úton

étterem pozsonyi ut unum sint

Pozsonyi Piknik

KEDVEZMÉNYES 3 SZELETES PIZZA BOXKEDVEZMÉNYES 4 SZELETES PIZZA BOXPIZZÁKAz IDE egy római pizzasütöde, ahol a pizza szögletes, 10x20 centis, a tészta vastag, de extra könnyű, a feltét bőséges és sütőben rámelegítve kétnaposan is pont olyan friss, mint kétpercesen. Kérd hidegen a pizzát és melegítsd fel a sütőt 250 fokra, amíg megérkezik hozzád a futár! (ha otthon melegíted, érdemes a zöldeket, pármai és mortadellát levenni a sütés idejére! )ÉDESSÉGA pizzákhoz hasonlóan az édességek is az IDE műhelyből kerülnek ki. Tökéletesre polírozott receptúrák prémium olasz alapanyagokból. A betétdíjas üvegeket visszaváltjuk! ITALA limonádés üvegeket visszaváltjuk!

Frida: kedves kiszolgálás, és tuti pizzák Budapesten | Street Kitchen

étterem pozsonyi un bon

Éetterem pozsonyi út

  1. Felfutó negyedek: a Pozsonyi út és környéke
  2. Ilyen trükkökkel szabadulhattok meg a negatív energiáktól a lakásban
  3. Gratulálok a babához
  4. Étterem pozsonyi un bon

Casa Mia Trattoria, Budapest, Pozsonyi út 37, Phone +36 30 221 1300

Nagyon finom volt, a személyzet hozzáállása szakszerű. Ezen kívül, napi menüket is lehet rendelni, amelyet valószínűleg kipróbálunk majd. The pizza was tasty and excellent, qualified staff. May recommend this small restaurant where daily menu can be ordered. Kinga 03 September 2021 7:34 Tésztákat ettünk, erősen közepes volt mind. Nem kiemelkedő se a minőség, se az izvilág. A kiszolgálás kedves, kicsit modoros és túlzó. Benedek 25 August 2021 18:06 Udvarias és hozzáértő személyzet, remek kínálat. Pizza és Gnocchi 5 csillagos. Régen nem ettem már ilyen jót! Gergő 23 August 2021 4:47 Aki ezt a helyet 5 csillagra értékeli annak komoly problémái lehettek. Két pizzát ettünk gyors ebédre valami finomat. Egyik sem jött be igazán. A pizza igazi olcsó kenyértészta alappal rendelkező íztelen valami. Pizzának semmiképpen nem nevezném. Ha olaszországban ilyen pizza lenne, finoman fogalmazva sem lenne ilyen népszerű étel. Már csak az étterem olasz mivoltjából tekintve. peppe 06 August 2021 1:16 We order lasagne and it was cold, but that's not the main problem.

  1. Kohoges kezelese hazilag 3
  2. Allatbarat alapitvany nyiregyhaza adószám
  3. Articsóka kivonat fogyókúra
  4. Romantikus teljes film magyarul
  5. Huawei p9 lite specifikáció size
  6. Black friday fűnyíró
  7. Vidéki csok településlista
  8. Miért csal meg a párom 6
  9. Adsl modem beállítása wireless
  10. Bkv troli járatok
  11. Kiemelt családi pótlék 2019
  12. Falra szerelhető wc
  13. Date a live 4 rész
  14. Eladó ház felsőgöd dunapart
  15. Helly hansen stockholm hátizsák
  16. Gomba termesztés nyeresége
  17. Zöld háló kerítésre
  18. Dizel városi használatra
  19. Használt telefon pes 2010
  20. New yorker szombathely
Monday, 28 November 2022